Mascot Høie logo

Ullpläid från Høie

- mjuk, varm och god!

Läcker ull av bästa kvalitet gör filtarna från Høie mysiga och varma samtidigt som de andas bra. Våra ullfiltar passar lika bra för de kallaste dagarna som för dagar som bara är lite kyliga. Perfekt för en välförtjänt paus i soffan med slutna ögon.

MYS MED ULLPLÄID

En varm och välskött höstfilt är ett måste och inbjuder till mys och mys. Håll ullfilten i omedelbar närhet, så är den varma, mysiga känslan bara en armslängd bort.

LAMMULL

Våra mjuka och härliga filtar i 80% lammull och 20% polyamid kännetecknas av att de både är lättare och slätare än andra filtar. Och när kylan smyger sig på, låter du dig omfamnas av dessa underbara filtar som är lika vackra att se på som de känns mot kroppen.

NORSK ULL

Oppdal och Storebjørn är varma filtar i 100% norsk ull. Ullens naturliga egenskaper gör filten idealisk för alla årstider – den håller dig varm på vintern och sval på sommaren. En ullfilt är den perfekta gåvan till någon du tycker om, eller bara en present till dig själv.

VARMT OCH GOTT

Matterhorn är en extra varm filt i 100% ren ull, som förblir mjuk och vacker över tid. Jacquardvävningen och den dubbelsidiga designen ger ett vackert uttryck som passar i det nordiska hemmet. Matterhorn är vår tjockaste kvalitet, men ändå inte tjockare än att den omfamnar dig som en kram.

PLÄID FÖR DE SÖTA SMÅ

Skattekammer är mjuka och varma filtar för de minsta, tillverkade i 100% ren ull. Med sitt charmiga mönster och sina delikata färger är de filtar som tilltalar lika mycket både mor och barn. Finns i två storlekar: för baby och barn.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar