Mascot Høie logo

Sängkläder i satin

Sänk axlarna och glid in i en magisk drömvärld. Satinväven ger de långa, fina bomullstrådarna en distinkt glans och är mjuk och skön mot huden. Sängkläder från Høie är för dig som älskar känslan av smidigare och lyxigare sängkläder.

Dubbelsidig satin med en exklusiv touch


Sängsetet Oslo är uppkallat efter den skandinaviska huvudstaden och är en hyllning till enkelhet och elegans. Vår rena bomullssatin är känd för sina tunna, långfibriga trådar som ger en mjuk och glänsande yta.

Pipingen på kuddfodralet ger en sofistikerad finish, och setet passar både moderna och traditionella sovrum. Kombinera med lakan och hotellkuddfodral från samma serie för en komplett look.

100 % EXTRA FIN BOMULL


Alla sängkläder som är märkta med satin är tillverkade av 100 % bomull. Satin är inte en egen typ av tyg, men hur sättet tyget är vävt på. Därför kan satin kännas olika beroende på hur tjock tråden är och på vilket sätt det är vävt. Ju tunnare tråden är, desto slätare kommer sängkläderna att kännas. Det beror också på hur många inslag som finns i vävningen.

Bästsäljaren Milano i dobbyvävd satin

Vår bästsäljare under flera säsonger är Milano. Dobbyvävningen ger ett unikt ljusspel med blanka och matta ytor som samtidigt är mjuka och behagliga. Milano är perfekt för dig som vill ha ett klassiskt men ändå trendigt uttryck i sovrummet. Visste du också att Milano har dragkedja i botten av påslakanet, vilket är mycket praktiskt när du ska byta sängkläder.

Hitta din favorit och njut av en god natts sömn.

DET MJUKASTE AV DET MJUKA

Harmoni är vår allra mjukaste satin, tillverkad av ren bomull känd för sina långa och tunna fibrer. Sängkläderna är stentvättade för att göra dem extra mjuka att sova i och för att ge en mattare och mer avslappnad look. De är skapade speciellt för dig som älskar det mjukaste av det mjuka.

Harmoni bäddset, lakan och hotell örngott

Klicka hem dina favoriter idag

EXKLUSIV SATIN

Vad är bättre än att krypa ner i mjuka och rena sängkläder när en lång dag är slut? Det är extra härligt när sängkläderna är så mjuka att de känns som en omfamning. Alla våra sängkläder i satin är tillverkade av 100 % extra fin bomull.

Satin i egyptisk bomull

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar