Mascot Høie logo

Bjud in naturen

Höstens trend

Vi hittar avkoppling och mentalt lugn ute i naturen. Vi tar därför in naturens inslag i form av inredningsföremål av trä och andra naturmaterial, samt naturens trevliga färgpalett. Vi vill omge oss med design och färger som kan återskapa naturens lugn.

NATURLIGT MED GRÖNT

Gröna sängkläder för in naturens lugn i ditt hem. Inspirerad av skogens frodighet skapar denna delikata färg en lugnande atmosfär som främjar avkoppling och välbefinnande. Gröna sängkläder ger sovrummet en behaglig och harmonisk känsla, perfekt för en god natts sömn.

EN FIN HELHET

Pricken över i:et i sovrummet är när lakan och örngott matchar sängkläderna. Den här säsongen kommer den populära och mjuka Frøya-serien i färger som matchar det smårutiga Frans bäddsetet.

ETT ÖGA FÖR DETALJER

Om du vet hur du uppskattar en vacker satäng med vackra detaljer kommer du att älska Oslo. Det här är en elegant serie i satin, med både bäddset, hotellkuddfodral och lakan i matchande färger. Sängsetet är dubbelsidigt, och kuddfodralet till huvudkudden har piping.

GARN-FÄRGAD FLANELL

... är något som bara måste upplevas. Garnfärgning innebär att de fina bomullstrådarna färgas innan tyget vävs, vilket gör det ännu mjukare. Sedan borstas ytan vilket ger oss den läckra, varma flanellkänslan som känns så bra mot huden.

Och med det är det bara att se fram emot att krypa under täcket - söta drömmar!

MÖRK OCH ELEGANT

Dämpade och varma gråtoner som skapar ett varmt, elegant och sofistikerat uttryck. Dämpat svart är vackert inför varma, neutrala beige toner.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar