Mascot Høie logo

Less but better

Höstens trend

Vi tar med oss "less but better"-mentaliteten in i hemmet. Det handlar om att välja material och kvaliteter som håller över tid. Vi strävar efter att skapa en atmosfär av varm minimalism och raffinerad enkelhet.

HER ÄR DEN MJUKASTE AV DET MJUKASTE

Harmoni är vår allra mjukaste satin, tillverkad av ren bomull som är känd för sina långa och tunna fibrer. Sängkläderna är steinvaskade för att bli extra mjuka att sova i, samt för att få en matta och mer avslappnad look. De är särskilt skapade för dig som älskar det mjukaste av det mjuka.

Harmoni finns i 5 färger och har matchande lakan och hotellkuddöverdrag.

Varm rosa

BEIGE RÄNDER

Gillar du både ränder och beige? Då kommer du att älska sängsetet Tor i extra fin bomull och Eilert i härlig krepp. Blanda och matcha med Frøya beige lakan och extra kuddfodral.

KÄRLEKSGUDINNAN

Frøya är kärleksgudinnan som detta sängset är uppkallat efter – och kärlek har vi även för miljön. Frøya är färgat på ett sätt som använder 30% mindre vatten än traditionella metoder och är Svanenmärkt för en bättre framtid. Steinvasken mjukar upp fibrerna i bomullen och ger ett mer avslappnat utseende. Finns som sängset, lakan, kuddfodral, hotellkuddfodral och multipudefodral.

MJUKT OCH VARMT

Høies flanell är tillverkad av extra fin bomull som har borstats för att ge en mjuk och härlig yta. Borstningen gör att tyget känns behagligt mot huden och ser varmt, ombonat och inbjudande ut. Flanellsängkläderna isolerar och värmer bra, och är utmärkta för friska höstkvelar och mörka vinterkvällar.

Fri frakt

över 1000,-

Säker betalning

med Klarna

Kvalitet

sedan1850

Norsk produktion

täcken och kuddar